Dit liv - dit Aalborg

Bylivet i Aalborg
Arrangement onsdag den 29. marts 2017 i Spritten

 

 • Information

  Kom til vores arrangement om livet i Aalborg onsdag den 29. marts kl. 17.00 i Spritten inkl. fællesspisning og byttebørs

  Bæredygtighed, sociale fællesskaber, oplevelses- og deleøkonomi er tendenser i tiden. Men hvad ligger der bag? Hvad skal der til, for at Aalborg ikke blot bliver et godt sted at bo, men et dejligt sted at leve?

  Mød Aalborg Kommune, Cloud City og stifteren af websitet migogaalborg.dk
  Aftenens oplægsholdere er Rådmand Mads Duedahl fra Aalborg Kommunes kulturforvaltning, Martin Nielsen fra Cloud City (Spritten) og Michael Qureshi, som er stifter af – og redaktør på websitet ”migogaalborg.dk”.

  Mads Duedahl har det store overblik over de mange tiltag i Aalborg – både de større kommunale og de mindre projekter, som er drevet af lokale ildsjæle. Spritten skal omdannes til Cloud City, der bliver et kunst- og kulturcentrum af internationalt format. Det får tilmed et vartegn, som bliver et af verdens største kunstværker. Bagmanden Martin Ole Nielsen vil fortælle om den rejse, som projektet er på, og om hvilken betydning han mener, at Cloud City vil få for fremtidens byliv i Aalborg. Websitet ”migogaalborg.dk” har på kort tid fået et meget stort antal læsere, som løbende kan følge med i, hvad der rør sig i Aalborg. Hør redaktør Michael Qureshi fortælle, hvad der lige nu præger det gode liv i byen, og hvilke tendenser han ser for fremtiden.
   

  Byttebørs: Giv hvad du har – og tag hvad du kan bruge
  Når vi deler med hinanden er det ikke kun for at spare penge men også fordi det er godt for os, for vores naboer og for miljøet. Og så er det faktisk særdeles hyggeligt. Ryd op i dine gemmer og medbring 1-2 ting, som du ikke længere bruger :-)

  Arrangementet er gratis og du kan tilmelde dig og op til 3 ledsagere
   

 • Program

  Kl. 17.00: Vi åbner dørene – snacks og aflevering af medbragt byttegods
  Kl. 17.30: Velkomst
  Kl. 17.45: Aalborg Kommunes indlæg inkl. spørgsmål
  Kl. 18.35: Cloud City's indlæg inkl. spørgsmål
  Kl. 19.05: migogaalborg.dk's indlæg inkl. spørgsmål
  Kl. 19.35: Afrunding, spisning og byttebørs
  Kl. 21.00: Arrangementet slutter
   

 • Tilmelding

  Billetter kan ikke længere bestilles til dette arrangement